Mission completed!

Jag har under det gångna läsåret haft förmånen att få studera NO/teknik i Norrköping/Linköping via Lärarlyftet II. Kursen bjöd på många intressanta och givande inslag som jag nu ska försöka plocka fram och göra något bra av i min egen undervisning. I början av denna vecka fick jag dessutom äntligen ett intyg på att kursen är slutförd. 30 högskolepoäng är vad som krävs för att bli behörig lärare i NO och teknik för åk 4-6 och det är precis vad jag har nu.

intyg

Eftersom någon eller några i Örebro kommun, av någon helt obegriplig anledning, beslutade att alla vi som skulle läsa lärarlyftet II var tvungna att ansöka om lärarlegitimation innan vi påbörjade våra studier är jag nu dock tvungen att betala 750 kr för att komplettera min lärarlegitimation. Det känns minst sagt onödigt!

Jo, jag är givetvis glad och tacksam för att jag fick möjligheten att kompetensutveckla mig på detta sätt, men det skulle vara intressant att få veta av vilken anledning det var så viktigt att vi ansökte om lärarlegitimation innan vi skulle läsa upp vår behörighet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s