Magister Karlssons digitala adventskalender

Vi börjar nu närma oss slutet på denna hösttermin och vi är snart inne i december månad. Som ett litet ljus i mörkret tänkte jag därför skriva ett blogginlägg om dagen från 1:a december fram till julafton. Bakom ”luckorna” kommer jag att tipsa om digitala verktyg och andra digitala lärresurser som lärare och annan skolpersonal kan ha nytta av i sin verksamhet. Syftet med denna digitala adventskalender är i första hand att inspirera alla lärare som inte är så bevandrade i den digitala skolvärlden till fortsatt intresse för att använda digitala verktyg i undervisningen. För alla IKT-pedagoger och andra väl IT-insatta lärare där ute kommer det kanske inte att upplevas som så mycket nytt under solen, men förhoppningsvis kan jag tillföra något nytt även för er.

Förhoppningen är som sagt att publicera ett inlägg om dagen… kanske har jag tagit mig vatten över huvudet, det visar sig! Jag kör hur som helst på så länge jag orkar 🙂

Alla digitala verktyg, webbsidor och andra lärresurser som jag kommer att tipsa om kommer givetvis att vara gratis eller åtminstone erbjuda ett kostnadsfritt alternativ.

/Magister Karlsson

Annonser

2 thoughts on “Magister Karlssons digitala adventskalender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s