Vad är väl två dagar på SETT…?

Det har ju som sagt pratats en del om avund i sociala medier i helgen, så nu måste jag helt sonika erkänna att jag själv är så jäkla avundsjuk på alla som fick möjlighet att besöka SETT-dagarna under veckan. Efter en snabb titt i årets program insåg jag direkt att det var SÅ mycket jag är intresserad av och som jag nu skulle missa.

Nåja, vad är väl två dagar på SETT…? Efter att ha följt med i sociala medier och på diverse bloggar har jag förstått att det måste ha varit fruktansvärt långtråkig, dötrist och alldeles… alldeles underbart! Speciellt om man, som jag, är nördigt intresserad av skolutveckling med fokus på digitala verktyg och innovativt lärande. Jag hoppades in i det sista på att de små mössen från Disneys Askungesaga skulle komma och rädda upp läget, men icke sa Nicke.

Jag håller tummarna för att jag får åka nästa år och fylla på med inspiration 🙂 Tills dess så läser jag ikapp #SETT2014 på Twitter och kollar in intervjuerna på Emil Janssons Blogg och inlägget på Edward och skolutvecklingen.

Ha det fint!

//Magister Karlsson

 

Annonser

1 thought on “Vad är väl två dagar på SETT…?

  1. Ping: Samlade blogginlägg om #SETT2014 | Rektor Lina bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s